ANKARA / NALLIHAN - Bilal Güngör Fen Lisesi

0 312 785 58 34 Eposta 764832meb.k12.tr
Hacıbey Mahallesi Kültür Sokak No1 06920 Nallıhan/ ANKARA
Vizyon
Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletinin ilke ve nizamlarından güç alarak; okulumuzu her alanda “en başta” görmek, diğer eğitim kurumlarına ve çevresine örnek bir eğitim kurumu hüviyetine kavuşturup, Türkiye’de eğitimin markası olmak istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizi; >> Çağın gereklerine uygun bilgi ve beceriyle donatmak, >> Araştıran, sorgulayan, kendini, ailesini, vatanını, devletini tanıyan fertler olarak yetiştirmek, >> Taşıdığı fikirleri büyük bir özgüven, ciddiyet ve samimiyetle ifade edebilmelerini sağlamak, >> Yaşam boyu öğrenmeyi kendine ilke edinerek bunun temelinde bilimin ışığından başka bir kıvılcım aramayan, >> Sorumlulukları yerine getirme bilincini azami seviyede kazanmış, >> Yorumlama, değerlendirme, mukayese, analiz ve sentez yeteneği gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Katı Yakıt
Ulaşım
Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüme mesafesindedir. İlçemize ulaşım için Ankara´dan Eskişehir´den ve Bolu´dan günlük araçlar mevcuttur.
Okulumuz Ankara Nallıhan ilçesinde bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 2 km uzaklıkta olup il merkezine 160 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2019 yılı için yüzdelik dilim taban %15,7 ve tavan %6,53 olarak gerçekleşmiştir.
KA101 2020 Kodlama Ve Robotik Uygulamalarıyla Eğitim Yaklaşımlarında Dönüşüm
764832@meb.k12.tr