ANKARA / NALLIHAN - Bilal Güngör Fen Lisesi

Şbt

Geri Dönüşüm ve Çevre Bilinci Farkındalık Anketine tüm okul paydaşlarımızın (öğrenci, veli, öğretmen ve diğer personel) katılmasını rica eder, ilginize teşekkür ederiz.

ANKET: https://forms.gle/GmuHH2S866TW3ddJ7

Kas

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı nedeniyle Türkiye genelinde ''Yüzüncü Yıl Marş Yarışması'' düzenlenmiş olup ''Yüzüncü Yıl Marşı''oluşturulmuştur.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

Eyl

9 Eylül tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği uyarınca gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınavlara yönelik merak edilen ve sıkça sorulan soruların yanıtları paylaşıldı.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığının ülke genelinde ortaokul ve liselerde bu yıl ilk kez gerçekleştireceği ortak sınavların tarihleri belli oldu. 6'ncı sınıf Türkçe ve matematik dersleri sınavı 26 Aralık'ta, 9'uncu sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri sınavı 27 Aralık'ta yapılacak.

Eyl

Okulumuz kız ve erkek pansiyonları 10 Eylül 2023 tarihinde saat 13.00'de açılacaktır.

Ağu

Pansiyonumuza evrakları ile birlikte müracaat eden tüm öğrencilerimiz yerleştirilmiştir.

May

Mayıs ayının ilk haftası olan Bilişim haftasında;  insanın yaşamını değiştiren, geliştiren ve sonuç olarak çok fazla etkisi altına alan teknolojinin bilinçli ve faydalı kullanımı üzerinde durmak amaçlanmaktadır. Özellikle çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm toplumu bilişim teknolojilerinin güvenli ve bilinçli kullanımına teşvik etmek bu konuda bilgilendirmek ve farkındalık eğitimleri planlamak öncelikler arasında yer almaktadır. Bu hafta içinde gerçekleştirilmesi planlanan tüm etkinlikler aslında “Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eylem Planı Farkındalık Çalışmaları” nın da önemli bir parçasını da oluşturmaktadır.

May

12. Sınıf Öğrencilerimizin 2. Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihleri

Nis

Değerli velilerimiz; 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönem okul-veli toplantısı 13.04.2023 tarihinde, saat 11.40'ta okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizi bekliyoruz.