ANKARA / NALLIHAN - Bilal Güngör Fen Lisesi

Ock

Filistin'de devam eden zulmün unutturulmaması ve Filistin-Kudüs konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla okulumuz Bilal Güngör Fen Lisesi'nde 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 10.00'da Nallıhan Müftülüğü'nce sunum yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

1. dönem 2. ortak yazılı sınavlarda kullanılacak senaryoların derslere göre dağıtımı aşağıdaki tablodaki gibidir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Nallıhan ilçemizin yetiştirdiği en değerli siyasetçilerden biri olan ve okulumuza ismi verilen rahmetli Sayın Bilal GÜNGÖR, ölüm yıl dönümünde okulumuz mescidinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.

Ara

Okulumuzda 12-18 Aralık yerli malı haftası kutlandı.Tutum, yatırım ve yerli malının önemi vurgulanılarak, zengin Türk yemek kültürümüzden yiyecekler hazırlandı.Ayrıca sebze ve meyve tüketimi anlatılarak sağlıklı beslenmeye teşvik edildi.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı I.Dönem II.Sınavları aşağıdaki sınav takvimine ve ortak sınav yönergesine göre yapılacaktır.

Ara

Nallıhan Toplum Sağlığı Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize 30 Kasım 2023 tarihinde saat 15.30'da Diyabet, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite eğitimi verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Okul Aile Birliği üyelerimiz, okul idaresi ve  öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Programı organize eden başta Okul Aile Birliği Başkanımız ve üyelerimiz olmak üzere bütün velilerimize nezaketlerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü nedeni ile okulumuz konferans salonunda  "10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı" yapıldı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Programda  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023-2024 açılış çalıştayında Bilal Güngör Fen Lisesi olarak biz de varız.

Ekm

Güzel ülkemiz ve halkımız için her zaman her şeyin en iyisini istemiş, bu uğurda bir insan ne kadar üstün bir çaba gösterebilirse o kadar çabalamış ve bizi karanlıktan aydınlığa taşımayı başarmış olan Mustafa Kemal Atatürk’e 100. yaşını kutladığımız Cumhuriyeti bize armağan ettiği için bütün kalbimizle müteşekkiriz. Bizlere laik, bağımsız, modern, eğitimli ve hoşgörülü bir toplumda yaşama şansı vermek için karanlıklara göğüs gererek kurulan Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun!

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ardından Veli Toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür eder, yeni seçilen Okul Aile Birliği yönetim kuruluna başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı I.Dönem I.Sınavları aşağıdaki sınav takvimine ve ortak sınav yönergesine göre yapılacaktır.

Ekm

17.10.2023 tarihinde saat 10.00'da Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda TSM Hekimi Kevser YERLİKAYA tarafından öğrencilerimize eğitim verildi.