ANKARA / NALLIHAN - Bilal Güngör Fen Lisesi

Ekm

Bilal Güngör Fen Lisesi tüm öğretmen öğrenci ve personelinin katılımıyla deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır. Tatbikata 25 öğretmen, 261 öğrenci, 5 personel katılmıştır. Tatbikatın ilk alarmı 12.05’te verilmiş ve binada bulunan herkes çök-kapan-tutun pozisyonuna geçmiştir. Bir dakika sonra sarsıntı bitti komutuyla herkes düzenli bir sıra oluşturmuş ve ikinci alarm ile tahliye başlamıştır. Tahliyenin başlamasıyla okulda bulunan herkes güvenli toplanma alanına 1 dakika 45 saniye de ulaşmıştır. Deprem tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Nallıhan istasyonu tarafından yangın eğitimi tatbikatı yapıldı.

Ekm

Okulumuz Eko-tim kulübü olarak her canlının yaşama hakkı olduğunu biliyor ve patili dostlarımıza sahip çıkıyoruz. 4 Ekim Hayvanları Koruma gününü fırsat bilerek bu günü daha da anlamlı kılmak için patili dostlarımızla küçük kardeşlerimiz arasında bir köprü kurmak istedik. Nasuhpaşa ilkokulundaki öğrencilere hem günün anlam ve öneminden bahsettik hem de etraflarındaki sokak hayvanlarına vermeleri için mamalar dağıttık. Yol üzerinde karşılaştığımız hiçbir patili dostumuzu da es geçmedik :) Bu güzel amaçla gönüllülerden bağış toplayan, hamuruna sevgisini katıp kurabiye yapıp satan, plastik şişeleri sevimli  kulübelere çeviren maharetli ellere teşekkürlerimizi sunarız :) Minik kalplere dokunmamıza fırsat tanıyan Nasuhpaşa İlkokulu birinci sınıf öğretmenleri başta Cansu Helvacı, Emin Çelik ve Nuri Ertan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Eyl

Artık gelenekselleşen çadır kamplarımızın birini daha büyük bir keyifle tamamladık. Öğrencilerimiz doğa ile iç içe, oyunlarla ve müzikle dolu bir hafta sonu geçirdiler.

Desteklerinden dolayı Nallıhan Belediyesine teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 yılında okulumuzdan mezun olan (okul birincimiz) Esma ŞANLI ek yerleştirme ile Kütahya Sağlık Bilimleri  Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı 21 Eylül 2023 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilmiştir. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Eyl

17 Eylül Pazar günü 2023-2024 eğitim öğretim yılının Türkiye Geneli ilk deneme sınavı 11. ve 12. Sınıflara uygulanmıştır.

Eyl

DYK Kurs Planı ve öğrenci listelerimiz yayınlanmıştır.

Eyl

23-24 Eylül tarihlerinde Sarıyar-Kayıkbaşı'nda yapılacak motivasyon/doğa kampımıza katılım için dilekçelerin veli tarafından imzalı bir şekilde ilgili öğretmenlere teslim edilmesi gerekiyor.

Örnek dilekçe için tıklayınız.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına TEKNOFEST gezimiz ile başlayıp bu eğitim öğretim yılını çadır kampımız ile devam ettireceğiz.

Güzel bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni eder, katılım sağlayan öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı  Nallıhan Belediye Başkanımız İsmail ÖNTAŞ'a teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Ayı Sorumluluk Sınav Takvimi

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda 11. ve 12. sınıf öğrencileri için DYK( Destekleme ve Yetiştirme Kursları) açılacaktır.

Ağu

MEZUN ETTİĞİMİZ 50 ÖĞRENCİDEN 2023 YKS SINAVI SONUÇLARINA GÖRE:

20.000-30.000 de 2 öğrencimiz,

30.000-40.000 de 2 öğrencimiz,

50.000-100.000 de 5 öğrencimiz,

100.000-120.000 de 4 öğrencimiz,

120.000-140.000 de 6 öğrencimiz,

140.000-200.000 de 3 öğrencimiz,

200.000-250.000 de 7 öğrencimiz bulunmaktadır.

Gurur tablomuzun oluşması için emek veren, fedakârlıktan kaçınmayarak öğrencilerimizin başarısı için elinden geleni fazlasıyla yapan idaremize, tüm öğretmenlerimize, tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Eczacılık, Diş Hekimliği, Nükleer Enerji, Çeşitli mühendislik dalları, Hemşirelik, Diyetisyenlik, Öğretmenlik ve burada sayamadığımız diğer bölümleri kazanan tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, Bilal Güngör Fen Lisesi Ailesini gururlandırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Haz

17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan TYT ve AYT sınavlarına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.